Attractiepakket Zeskamp XXL

Aantal:

1.009,70

van 

Excl. BTW

799,95

1 dag 

Excl. BTW

967,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Zeskamp XXL discountoverlay
>
  • Attractiepakket Zeskamp XXL
<

Producten in pakket

1x
1x
Kussengevecht Kussengevecht
1x
1x
Gordels tbv. Levend Tafelvoetbal
1x
IPS Koffer tbv. IPS Spellen IPS Koffer tbv. IPS Spellen
1x
IPS Back to Base Kussen IPS Back to Base Kussen
1x
1x

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen
Stroombehoefte Stroombehoefte
8x 1100watt (230v)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Attractiepakket Zeskamp XXL

Dé perfecte invulling voor jouw sportdag, evenement of buurfeest. Alle attracties zijn gemaakt voor wedstrijdjes zodat het perfect zou kunnen aansluiten in jouw doordraaischema. Wie is het snelste test het uit met de IPS back2base, spring over van de mega rode ballen door de zeventien meter lange kleuren stormbaan. Ook voor de krachtpatsers hebben we het kussengevecht en de bungeerun!

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen