Attractiepakket Excelsior Experience

Aantal:

549,75

van 

Excl. BTW

449,95

1 dag 

Excl. BTW

544,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Excelsior Experience discountoverlay
>
  • Attractiepakket Excelsior Experience
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
2,0 x 4,0 x 2,0 m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
1 v 1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Afwijkende, zie bescrijving
Stroombehoefte Stroombehoefte
5x 1100watt (230v)
Transportmaat Transportmaat
6x rol á 2,0m² gem.
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Attractiepakket Excelsior Experience

Ferme jongens, stoere knapen! Zo luid het lied van Excelsior van ons geliefde Oud-Papierclub. Excelsior die zich met hart en ziel in de strijd gooit.

Ook hier bij Partytent Huren Rotterdam zijn wij grote aanhangers van de club. Zo doende zijn we ook aanbieder en beheerder van officiële inflatables van Excelsior. Perfect voor sportdagen in de regio! Het pakket bestaat uit een Gatengoal, pannaveld en sportboarding zodat je niet alleen een balletje kan trappen maar ook laten zien wat je in huis hebt! Daarnaast kun je elkaar uit dagen om de beste tijd op de Excelsior stormbaan te zetten of uit je dag gaan op het Springkussen.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen