Attractiepakket Super Soaker Arena

Aantal:

299,85

van 

Excl. BTW

219,95

1 dag 

Excl. BTW

266,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Super Soaker Arena discountoverlay
>
  • Attractiepakket Super Soaker Arena
<

Producten in pakket

1x
Super Soakers Super Soakers
1x
1x
Voetbal / Sportboarding 20x10m Hoog Voetbal / Sportboarding 20x10m Hoog

Omschrijving

Attractiepakket Super Soaker Arena

Als het warm wordt zoek je al gouw naar afkoeling. En wat is er COOLER dan een watergevecht!!!! Met onze Attractiepakket Super Soakers organiseer je zo een geweldig dag buiten spelen. De waterpistolen hebben een bereik van ongeveer 8 meter en een brede waterstraal. Zo raak je elkaar makkelijker dan gedacht en is niemand veilig! Goed in beweging blijven en dekking zoeken is dan ook een echte must! Gelukkig staan er allemaal opblaasbare opstakels waar je dekking kunt zoeken! Wacht niet langer en huur het nu bij Partytent Huren Rotterdam.

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

79,95

1 dag

Excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen