Attractiepakket Piraten XXL

Aantal:

389,80

van 

Excl. BTW

299,95

1 dag 

Excl. BTW

362,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Ons Piraten XXL pakket discountoverlay
>
  • Ons Piraten XXL pakket
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
7x 1100watt
Overdekt
Nee, niet overdekt
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Attractiepakket Piraten XXL

Schip ahoy kameraden!

Help jij de piraten zoeken naar de schat? Klim over de berg, spring van vlak naar vlak over de enige echte Piet Piraat stormbaan of doe een wedstrijd met je mede-piraten op de bungeerun. Onze piraten pakket is een echte smaakmaker voor uw feestje en is geschikt voor iedere leeftijd! 

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen