Attractiepakket Archery Tag Arena

Aantal:

299,85

van 

Excl. BTW

219,95

1 dag 

Excl. BTW

266,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Attractiepakket Archery Tag Arena discountoverlay
>
  • Attractiepakket Archery Tag Arena
<

Producten in pakket

1x
1x
1x
Voetbal / Sportboarding 20x10m Hoog Voetbal / Sportboarding 20x10m Hoog

Omschrijving

Attractiepakket Archery Tag Arena

Ga jij binnenkort boogschieten? Om het wat spannender te maken zijn onze obstakels echt een hit! Tover bijna elke omgeving om tot volledige game arena! Genoeg objecten om achter te schuilen en je vijanden te besluipen. Het is een mix van trefbal, boogschieten en paintball. dit toffe spel zorgt voor een spelbeleving die u niet wilt missen. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander zo snel mogelijk uit te schakelen. Wil jij dus een leuk maar ook strategies spel met je familie of vrienden spelen? Dan kan je dit nu huren bij Partytent Huren Rotterdam.

Bekijk ook onze andere spellen in het geval je een sport- of spelletjesdag organiseert. Hulp nodig? Gaaf! verhuur staat voor je klaar. 

Al onze Sport en Spel materialen zijn bij uitstek geschikt om als extra activiteit naast onze springkussensstormbanen of  overige attracties te plaatsen. Veelal nemen deze spellen maar een kleine ruimte in en staan deze garant voor vele uren vermaak.

Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen zodat je een volledige sport en speldag kan invullen met onze materialen. Zowel op themainvulling als op je keuze van sport.

Wil je graag meer informatie over onze materialen? Je kan altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie of neem contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

79,95

1 dag

Excl. BTW

96,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen