Attractiepakket Circus XXL

Aantal:

619,75

van 

Excl. BTW

499,95

1 dag 

Excl. BTW

604,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Onze Gave Circus Pakket discountoverlay
>
  • Onze Gave Circus Pakket
<

Producten in pakket

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u deze attractie door ons te laten opbouwen.
Stroombehoefte Stroombehoefte
6x 1100watt (230v)
Overdekt
Ja, gedeeltelijk overdekt
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
U kunt deze attractie zelf begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Attractiepakket Circus XXL

Alle Clowns en Acrobaten opgelet! Rek en strek en laat je kunsten zien op onze attracties, glij van de grote Clown glijbaan, duik in het ballendje en maak van jouw event een te gek springkussenfestijn van. Het pakket is absolute aanvulling voor een grootschalig evenement en valt op door zijn prachtige thematische kleuren.

Wij gaan standaard uit van plaatsing op een zachte of valdempende ondergrond, wanneer je de attractie plaatst op een harde ondergrond raden wij extra Valmatten aan langs de open delen van de attractie. Voor de noodzakelijke verankering van de attractie kunt u eventueel Waterballast reserveren.  Uiteraard is het ook mogelijk je attractie aan vaste items zoals straatmeubilair, hekwerk en bomen te bevestigen.  Raadpleeg voor een optimale voorbereiding voor het gebruik van de attractie onze informatiepagina Veiligheidsinstructies opblaasattracties. Daarnaast kan je ook altijd even onze FAQ doornemen voor extra informatie.

Onze attracties worden geleverd met een elektrische blower welke tijdens gebruik aan moet blijven staan. Het enige dat nodig is, is een stroomaansluiting 230V en eventueel een Stroomhaspel, deze kan je los bijhuren, wanneer je deze niet hebt. Wil je graag meer informatie over onze materialen? Neem dan Contact met ons op! We beantwoorden graag jouw vragen en bespreken de mogelijkheden voor jouw feest of evenement.

Extra Productopties


179,95

1 dag

Excl. BTW

217,74

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

Een beoordeling toevoegen