Ballonnen Clown voor Diverse Optredens!

Aantal:

99,95

1 dag 

Excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Ballonnen Clown op locatie
>
  • Ballonnen Clown op locatie
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
50

Omschrijving

Animatie Clown voor diverse optredens!

Een Clown is al snel geboekt, maar onze vrolijke collega's hebben een ijzersterk talent! Onze clown vermaakt zijn gasten niet alleen, ze zoeken de verbinding op! Zo loopt iedereen niet alleen met een grote glimlach weg, maar ook met een goed gevoel! Wilt u uw kind laten stralen en de dag van hun leven geven wacht dan niet langer en huur nu bij ons!

Onze clowns kunnen zich helemaal in jouw programma schrijven. Jou wensen en ideeën worden in overleg met u door onze animatoren omgezet tot een passend programma. Of je nu opzoek ben naar een clown voor een kinderfeestje of verjaardag, als leuke toevoeging op een bedrijfsfeest of onze clowns in wil zetten als begeleiding en animatie.

Wil jij je feest compleet maken en zorgen voor de leukste entertainment? Huur dan onze animatie clown die diverse optredens zal geven gedurende een uur (langer kan natuurlijk altijd in overleg). De clown zal een feestje extra leuk maken en de kinderen veel gelach en verbazing bieden. Boek vandaag nog of neem anders contact met ons op via het contact formulier dan bespreken we graag ons grote aanbod aan animatie en maken wij alles voor u naar wens!

Een beoordeling toevoegen