Afzetkoord Rood

Aantal:

2,95

1 dag 

Excl. BTW

3,57

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afzetkoord Rood
>
  • Afzetkoord Rood
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
0.1 x 1.5 x 0.1
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Deze attractie kunt u eenvoudig zelf opbouwen
Transportmaat Transportmaat
20 x 20 x 20cm
Gewicht Gewicht
1kg

Omschrijving

Afzetkoord Rood

Laat je gasten zich voelen als echte Vips. Met onze afzetkoorden (en paaltjes) kan je gemakkelijk de entree van jouw event aangeven. Of gebruik ze om een baan te maken langs het buffet, wacht rij voor de tap of activiteiten! Dankzij hun handige sluitingen is het op hangen van de koorden erg gemakkelijk. Je hebt geen gereedschap nodig op locatie.

Let op: Dit is enkel het paaltje, je dient de koorden apart toe te voegen. Weet u niet hoeveel je nodig hebt, volg dan de onderstaande tabel. Je hebt twee paaltjes en een koord nodig voor de eerst 120 tot 150cm. En één paaltje en één koord voor elke opvolgende 120 tot 150cm.

 

Aantal meters

Paaltjes Enkelzijdig

Koord Enkelzijdig

Paaltjes Tweezijdig

Koord Tweezijdig

 1.2 - 1.5 m

2

1

4

2

 2.4 - 3.0 m

3

2

6

4

 3.6 - 4.5 m

4

3

8

6

 4.8 - 6.0 m

5

4

10

8

 6.0 - 7.5 m

6

5

12

10

 7.2 - 9.0 m

7

6

14

12

 

Partytent Huren Rotterdam ondersteunt je graag bij je totale organisatie van je feest of evenement! Groot of klein wij kunnen samen met onze partners je dan ook volledig faciliteren. Zo kunnen wij een tentlocatie voorzien van zowel invulling van tafels stoelen en barren maar ook vloeren en decoratie, licht en geluid leveren wij graag. Hierbij kan Partytent Huren Rotterdam ook de volledige opbouw en afbouw faciliteren waardoor het project Turn Key kan worden opgeleverd. 

Van het servies op het buffet tot extra koeling. Maar ook hekwerk en sanitaire voorzieningen zijn zaken welke wij op locatie kunnen aanleveren. En liever eerst een tekening en/of plattegrond opstellen met een van onze medewerkers? Wij helpen graag! Dit geldt uiteraard ook voor diverse capaciteitsberekeningen en/of stroomplannen met krachtstroomleverancie en bijbehorende aggregaat inzet en de aanvraag van vergunningen welke dienen te worden ingeleverd bij diverse gemeentelijke organisaties.

Daarbij zit de eindschoonmaak van servies, glaswerk, bestek en buffetmaterialen reeds inbegrepen in de huurprijs. Even afspoelen is dus voldoende. Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? In de FAQ hebben we reeds veel gestelde vragen voor je beantwoord en je kan uiteraard ook altijd even met ons contact opnemen!

Een beoordeling toevoegen